Voor iedereen een passende fiets

't Mannetje is een bijzonder bedrijf. Fietsenwinkel, fietsfabriek en revalidatiebedrijf in één. Gedreven door de passie om iedereen die dat wil op de fiets te krijgen. Zo is 't Mannetje de eerste Nederlandse bouwer van bakfietsen voor kindervervoer.    

 Zaterdag 8 november gesloten!

Omdat wij op training mogen bij de firma Hase in Duitsland, zijn wij zaterdag 8 november de hele dag gesloten. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

 


De A-linker is nú in de voorverkoop

De A-linker is een fantastisch nieuw produkt. De prototypes zijn uitgebreid getest en getoond. Nu is het tijd om de produktie op te starten. Daarvoor heeft Alinker een zogeheten crowdfunding campagne gestart. U kunt daaraan deelnemen en een Alinker bestellen via oneplanetcrowd. Maar u mag de fiets natuurlijk ook bij ons bestellen, dan zorgen wij dat u één van de eerste Alinkers krijgt. De levering staat gepland op mei 2015.

Dan steunt u de wording van een nieuw produkt dat veel mensen weer vrijheid en onafhankelijk gaat bieden. 

Wij zijn razend enthousiast over dit produkt en hebben het dan ook al staan in onze showroom! Mocht u hem willen proberen, dan kan dat natuurlijk. Belt u vooraf even voor een afspraak.

 

De nieuwe Hase folder is uit!

Hase heeft niet stilgezeten! Volgend jaar zijn er verrassende nieuwe modellen!

Klik op de afbeelding om de Engelse folder te downloaden.


           

Liever in het Duits? Klik hier

 

 

Kleine wijziging in de openingstijden

Vanaf 1 oktober zijn wij op zaterdag van 10 tot 18 uur geope

Snelle reparatie service

Vanaf nu biedt 't Mannetje een snelle reparatieservice. Kijk bij de reparaties 

Home