Voor iedereen een passende fiets

 

't Mannetje is een bijzonder bedrijf. Fietsenwinkel, fietsfabriek en revalidatiebedrijf in één. Gedreven door de passie om iedereen die dat wil op de fiets te krijgen. Zo is 't Mannetje de eerste Nederlandse bouwer van bakfietsen voor kindervervoer.

 

Op zondag 3 september zijn we weer aanwezig op een prachtig evenement georganiseerd door de Raisin Hope Foundation. Een 30 km lange fietstocht met de meest uiteenlopende fietsen. Aangepaste fietsers rijden gratis mee, elke andere fietsers kan voor een klein (sponsor) bedrag meerijden.

 

Vanaf 12:30 is het mogelijk om bij de stand van 't Mannetje op verschillende aangepaste fietsen proef te rijden.

 

Tot dan!

 

         

Revalidatiefietsen

Tegenwoordig mogen wij ons vakmanschap veelal aanwenden om mensen met een handicap aan het fietsen te krijgen. Een bijzonder uitdagende en dankbare taak. 

 

Ook biedt 't Mannetje keuze in "gewonere" fietsen; voor een degelijke stadsfiets of een toerfiets bent u bij ons op de juiste plek. Ook voor een geschikte E-bike of speed pedelec kunt u bij ons terecht.

 't Mannetje ruimt de showroom op!

 

Reparaties

't Mannetje doet reparaties en onderhoud aan alle soorten fietsen, van de simpele stadsfiets tot de meest speciale fietsen en alles daartussen. 

't Mannetje biedt een snelle reparatieservice. Kijk bij de reparaties voor meer informatie.

Home