Fietszitje bobike maxi plus classic urban black achter

inclusief zadelbuisbevestiging en inlay

Het bobike maxi plus classic urban black achter fietszitje is het bekendste model fietsstoeltje van Bobike. Het bobike maxi plus classic urban black achter fietszitje is veilig, comfortabel en zeer makkelijk in gebruik. Kinderen van 9 maanden tot ongeveer 6 jaar (of 22 kilo) genieten van maximaal comfort en optimale bescherming in deze mooi vormgegeven fietskinderstoel. De driepuntsgordel, de doordachte beschermranden aan de voetsteunen en de verstelbare voetenbandjes garanderen een veilig gevoel voor kind en ouder.

Het bobike maxi plus classic achter fietszitje past op elke fiets met een stalen zadelpen. Het fietszitje wordt bevestigd aan uw zadelpen , hierdoor is het mogelijk om ook nog fietstassen op de bagagedrager te plaatsen. Door de slimme bevestiging is het zitje in een handomdraai van de fiets te halen en op een andere fiets te monteren.

Het bobike maxi plus classic achter fietszitje wordt geleverd inclusief urban black bekleding. Tevens kun je er bijpassende fietstassen voor bij bestellen.

Uiteraard zijn alle Bobike fietsstoeltjes goedgekeurd volgens de strenge Europese veiligheidsnorm EN 14344. Je kunt de afstand van de voetenbakjes aanpassen aan de lengte van de beentjes van het kind. Door de onderste dop van de voetsteunbuis te verwijderen heb je nog een extra lage bevestigingsplek. De voetenbandjes zorgen, in combinatie met de driepuntsgordel, voor een comfortabele en veilige rit. De sluiting van de extra veilige driepuntsgordel is door uw kind niet eenvoudig te openen, hiervoor zijn 2 handen nodig.

Het fietszitje wordt met standaard montagemateriaal geleverd. 


  • 3 punts veiligheidsgordel
  • Inclusief 1 zadelbuisbevestiging en montagemateriaal
  • Wordt geleverd inclusief bekleding
  • Verstelbare voetsteunen
  • Gewicht tot 22 kilo
  • Passend op een buisdiameter van 28 tot 40mm


    Terug naar overzicht