bobike mini classic smokey grey voorzitje inclusief montageset en inlay

Het bobike voorzitje mini classic smokey grey is het nieuwste model fietsstoeltje van Bobike. Het bobike mini classic smokey grey voorzitje is veilig, comfortabel en zeer makkelijk in gebruik. Kinderen van 9 maanden tot ongeveer 3 jaar (of 15 kilo) genieten van maximaal comfort en optimale bescherming in deze mooi vormgegeven fietskinderstoel. De driepuntsgordel, de doordachte beschermranden aan de voetsteunen en de verstelbare voetenbandjes garanderen een veilig gevoel voor kind en ouder.

Het bobike voorzitje mini classic smokey grey past op elke fiets met een stalen stuurpen. Het fietszitje wordt bevestigd aan uw fietsstuur en volgt dus al uw stuurbewegingen. Door de slimme bevestiging is het zitje in een handomdraai van de fiets te halen en op een andere fiets te monteren.

Het bobike voorzitje mini classic smokey grey wordt geleverd inclusief het afgebeelde kussen (inlay). Tevens kun je er bijpassende fietstassen of windschermen voor bij bestellen.

Uiteraard zijn alle Bobike fietsstoeltjes goedgekeurd volgens de strenge Europese veiligheidsnorm EN 14344. Je kunt de afstand van de voetenbakjes aanpassen aan de lengte van de beentjes van het kind. Door de onderste dop van de voetsteunbuis te verwijderen heb je nog een extra lage bevestigingsplek. De voetenbandjes zorgen, in combinatie met de driepuntsgordel, voor een comfortabele en veilige rit. De sluiting van de extra veilige driepuntsgordel is door uw kind niet eenvoudig te openen, hiervoor zijn 2 handen nodig.

Het fietszitje wordt met standaard montagemateriaal geleverd. Een extra bevestiging is ook los bij Pleinaanbiedingen verkrijgbaar waardoor de Bobike mini snel op andere fietsen te gebruiken is.


  • 3 punts veiligheidsgordel
  • Inclusief 1 fietsbevestiging en montagemateriaal
  • Wordt geleverd inclusief bekleding
  • Verstelbare voetsteunen
  • Gewicht tot 15 kilo
  • Passend op een buisdiameter van 28 tot 40m


    Terug naar overzicht