Sportief – Modern – Comfortabel

De Brik Brut is een krachtige, kettingloze fiets ontworpen voor zelfverzekerde stadsfietsers. Het frame is gemaakt van dikke aluminium buizen waardoor het zijn stoere en eigenaardige uitstraling heeft.

De Brik Brut is een sterke fiets met comfortabele details waardoor de fiets ideaal is voor het fietsen met de kinderen of de rit naar je werk. Met zijn strakke lijnen en onderhoudsarme cardanas is het echt een fiets die opvalt.

Onderhoudsarm

Je hoeft nooit meer met de ketting te rommelen. Waarom? Want die heeft hij niet! Deze fiets heeft een hoogwaardige cardanaandrijving. Dit is een gesloten systeem en dus onderhoudsarm. De ketting valt er nooit meer af en je krijgt nooit meer vet op je kleding.

Maak je eigen Brikbike persoonlijk

Ontwerp je eigen fiets! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, versnellingen, remmen en andere accessoires om deze fiets echt eigen te maken. Ben je tevreden met het model? Dan zijn er nog twee stappen over:

  1. Model: Kies een model: Brik Brut Dames 3-versnellingen, Brik Brut Dames 8-versnellingen of Brik Brut dames single speed
  2. Kleur: Kies je eigen kleur voor je Brikbike
  3. Upgrade: Vervang en selecteer verschillende onderdelen en kies accessoires
Terug naar overzicht