Kettingloos

Sinds dag één heeft Brik Bikes fietsen gebouwd zonder kettingen. Door gebruik van een cardanaandrijving of een Carbon Drive riemaandrijving heb je hierdoor een zeer onderhoudsarme fiets. Geen vet of olie nodig en een erg stille rit.


Op maat gemaakt

Alle fietsen kunnen helemaal samengesteld worden naar jouw wensen. Van de kleur tot de aandrijving en van het zadel tot het stuur. De Brik Bikes wordt naar jouw style aangepast.

Brik Belt

De Brik Belt is speciaal ontworpen voor de Gates Carbon Drive riemaandrijving. Deze aandrijving heeft een lager gewicht en is zeer betrouwbaar en duurzaam. De onderhoudsvriendelijke aandrijving hoeft niet gesmeerd te worden en loopt altijd soepel. De Brik Belt is de ideale stadsfiets.

Brik Brut

Geen loskomende ketting meer. Geen vieze broeken. De Brik Brut is een fiets zonder ketting. Deze fiets heeft een cardanaandrijving en beschikt over hoge kwaliteit onderdelen zoals op maat gemaakte wielen en specifiek voor de Brik Brut geselecteerde onderdelen. Een kleine jaarlijkse onderhoudsbeurt is alles wat nodig is om te zorgen dat het jarenlang als nieuw zal aanvoelen.

Bekijk hieronder de modellen of kijk voor meer informatie op de website Brik Bikes