Welkom bij Hase bikes!

Hase staat voor plezier. De fietsen zijn van de hoogste kwaliteit en bieden ongekende mogelijkheden. Alle verschillende Hase modellen hebben zo hun eigen voordelen. Sommige zijn uitermate geschikt voor de forens. Anderen zijn ideale familiefietsen. Mocht je een handicap hebben, dan is de kans groot dat Hase ook voor jou een geschikte fiets heeft. 

Door de jarenlange innovatie zijn alle modellen uitgegroeid tot hoogwaardige produkten en dat merk je. Gebouwd met plezier! 

't Mannetje

's Werelds grootste Hase-dealer bevindt zich in Nederland: 't Mannetje fietstechniek in Haarlem. Wij hebben dan ook uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van de Hase fietsen. Voor een goed advies bent u aan het juiste adres. Tevens onderhouden wij hase-fietsen, ongeacht waar deze zijn gekocht. Deze fietsen hebben geen geheimen voor onze monteurs.

't Mannetje is importeur van de Hase fietsen voor de revalidatiebranche. Vanuit deze functie leveren wij fietsen aan revalidatiebedrijven als:

Medipoint, Welzorg, Hulpmiddelencentrum (HMC), Emcar, Meyra Retail Service (MRS), Verhoef revalidatie, RSR, Harting Bank, Revatech, ISD Bollenstreek, Thuiszorgwinkels. Tevens leveren wij ook aan uw gemeente direct als zij dat willen. Wij verzorgen met deze fietsen ook passingen. In onze showroom, maar ook op locatie.

Bekijk hieronder alle modellen van Hase Bikes of kijk op de website van Hase bikes.


Hase Trets

Het allernieuwste model van Hase! Als showroommodel te zien in onze winkel!

Lees meer
Hase Trigo Up

Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Trigo

Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Lepus

Een van de meest verkochte fietsen van 't Mannetje. Waarom? Omdat praktisch iedereen erop kan fietsen. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Kettwiesel

Stoer en sportief! Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Pino

De Hase Pino is een tandem die geschikt is voor twee volwassenen of een volwassene en een kind. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Trix

Deze fiets is uitstekend voor kinderen met balansproblemen. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Handbike

Een lichtgewicht handbike. Geheel aan te passen.

Lees meer

Driewielfietsen

Driewielers hebben wij in diverse soorten en maten. Het is heel persoonlijk welk model voor u het meest geschikt is.

Ligfietsen

Ook voor een ligfiets kunt u bij 't Mannetje terecht. Wij leveren de ligfietsen van Hase en HP-Velotechnik. 

Revalidatie accessoires

Ook voor de revalidatiefietsen bieden wij een scala aan accessoires en onderdelen. Het verschil tussen wel of niet kunnen fietsen zit hem vaak in de details. Daarom vindt u bij ons een uitgebreid assortiment speciale onderdelen.

Tandems

Gedeeld plezier is dubbel plezier!

Samen op stap is niet alleen leuk, maar is ook heel handig.