Welkom bij Hase bikes!

Hase staat voor plezier. De fietsen zijn van de hoogste kwaliteit en bieden ongekende mogelijkheden. Alle verschillende Hase modellen hebben zo hun eigen voordelen. Sommige zijn uitermate geschikt voor de forens. Anderen zijn ideale familiefietsen. Mocht je een handicap hebben, dan is de kans groot dat Hase ook voor jou een geschikte fiets heeft. 

Door de jarenlange innovatie zijn alle modellen uitgegroeid tot hoogwaardige produkten en dat merk je. Gebouwd met plezier! 

t Mannetje

's Werelds grootste Hase-dealer bevindt zich in Nederland: 't Mannetje fietstechniek in Haarlem. Wij hebben dan ook uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van de Hase fietsen. Voor een goed advies bent u aan het juiste adres. Tevens onderhouden wij hase-fietsen, ongeacht waar deze zijn gekocht. Deze fietsen hebben geen geheimen voor onze monteurs.

't Mannetje is importeur van de Hase fietsen voor de revalidatiebranche. Vanuit deze functie leveren wij fietsen aan revalidatiebedrijven als:

Medipoint, Welzorg, Hulpmiddelencentrum (HMC), Emcar, Meyra Retail Service (MRS), Verhoef revalidatie, RSR, Harting Bank, Revatech, ISD Bollenstreek, Thuiszorgwinkels. Tevens leveren wij ook aan uw gemeente direct als zij dat willen. Wij verzorgen met deze fietsen ook passingen. In onze showroom, maar ook op locatie.Hase Trets

Het allernieuwste model van Hase! Als showroommodel te zien in onze winkel!

Lees meer
Hase Trigo Up

Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Trigo

Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Lepus

Een van de meest verkochte fietsen van 't Mannetje. Waarom? Omdat praktisch iedereen erop kan fietsen. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Kettwiesel

Stoer en sportief! Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Pino

De Hase Pino is een tandem die geschikt is voor twee volwassenen of een volwassene en een kind. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Trix

Deze fiets is uitstekend voor kinderen met balansproblemen. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Handbike

Een lichtgewicht handbike. Geheel aan te passen.

Lees meer