De Hase Pino is een tandem die geschikt is voor twee volwassenen of een volwassene en een kind. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

De ideale tandem

De Hase Pino is een tandem die geschikt is voor twee volwassenen of een volwassene en een kind. Het is een lichte, sportieve fiets die uitermate geschikt is voor lange tochten, maar ook ideaal voor woon-werk/school of boodschappen. Door zijn compacte constructie is hij heel licht en stijf. Gezellig bijkletsen kan met deze tandem: de berijders zitten dichter bij elkaar dan op een gewone tandem. De fantastische wegligging en de grote instelbaarheid van de zithouding maken lange tochten zonder moeite mogelijk. Misschien wel het grootste voordeel van deze tandem is dat beide rijders het volledige overzicht hebben; je kijkt nooit tegen de rug van de ander aan.

Als ouder-kindtandem

De Hase Pino is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud. Het zal je verbazen hoeveel kracht die kleintjes al kunnen leveren! Een normale ouder-kindtandem is op een gegevenmoment te klein, je kan niet meer over het kind heenkijken. Bij de Hase Pino is dit geen probleem, ook een volwassene kan gewoon voorop.

Voor een handicap

Om samen met een gehandicapte volwassene of een gehandicapt kind te fietsen is de Pino super. Door de stabiliteit van de Pino voelt de fiets veilig aan voor de voorste rijder. Er zijn twee soorten standaarden te plaatsen onder de stoel, beide zijn ze sterk genoeg om een volwassene te laten plaatsnemen. Hierdoor kan iemand rustig gaan zitten waarna de fiets van de standaard af kan. Het zogenaamde Porter-rek heeft als extra optie bovenop de standaard een groot rek, waar eventueel een bijpassende tas met een inhoud van 80 Liter op past. 

Als transportfiets

De Hase Pino is ook geschikt om veel mee te nemen. Met de Porter set is een gecombineerd laadvermogen haalbaar van 200 Liter. Door de verschillende tassen is het altijd mogelijk van alles mee te nemen. 

Flexibel. Ergonomisch. En om nog beter te rijden.

Op het eerste gezicht anders, op het tweede gezicht briljant: het frame-ontwerp. Terwijl het vorige model deelbaar was, heeft de nieuwe PINO een telescopisch frame. Met andere woorden: je kunt het korter maken door het simpelweg samen te drukken. Het voorframe glijdt soepel in het hoofdframe, de wielen blijven veilig op het spoor en de ketting wordt opgenomen door de snelle frameverstelling.

Met deze nieuwe technologie kan de PINO ruimtebesparend in de gang of kelder worden geparkeerd . Met het stuur neergeklapt kan het zelfs zo klein worden gemaakt dat het op elke standaard fietsendrager past van een auto!

De PINO kan ook worden verkleint! De wielbasis komt dan ongeveer overeen met die van een stadsfiets, het rijgedrag is ongeveer gelijk.

Ook voor de allerkleinsten zijn er leuke innovaties: met in de lengte verstelbare cranks en een zitadapter kunnen kinderen vanaf een meter hoogte gewoon meerijden - zonder extra trapas!

Als Shimano steps-tandem (elektrische trapondersteuning) heeft de PINO altijd een speciaal stuur gehad. Nu is Hase erin geslaagd om het nog ergonomischer te maken. Het nieuwe stuur kan moeiteloos individueel in breedte, hoek en hoogte worden aangepast. Dit betekent dat berijders van elk formaat en elk postuur het stuur optimaal kunnen positioneren.

Twee berijders of zware ladingen - een PINO kan veel verplaatsen. Om het rijden nog soepeler en veiliger te maken, heeft Hase op veel punten de stabiliteit vergroot. Bovendien zijn beide trapassen nu 30 mm lager dan de oude PINO . Dit maakt het gemakkelijker om achteraan met je voeten op de grond te komen en voor iets naar beneden te trappen.

Samenstelbaar

De Hase Pino is net als de Hase Kettwiesel en Lepus volledig samenstelbaar. Dit wordt de Pino Custom genoemd. Ook is de Pino er als Topseller, een door Hase samengestelde Pino met de meest populaire opties. Het is afhankelijk van uw wensen of u een Custom of Topseller kiest. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Prijslijst Hase Topsellers 2024

Prijslijst Hase Pino Custom 2024Deze fiets staat in onze showroom.


Terug naar overzicht