Fietst u al?

Wat is er fijner dan lekker te kunnen fietsen, ondanks uw handicap? Bewegen is belangrijk voor iedereen en daarom is uw hindernis onze uitdaging. 't Mannetje is uniek door zijn mentaliteit en vakmanschap. Een flexibele mentaliteit; wij bekijken iedere opdracht met een creatief oog. Zo vinden wij oplossingen die nog niet bestonden. 

 Kom eens langs

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende passing in onze showroom te Haarlem. Het is prettig voor u en voor ons om hiervoor een afspraak te maken. Dan heeft één van onze adviseurs ruim de tijd voor u. U mag bij de passing uitgebreid proefrijden op de verschillende modellen, waarbij er als dat nodig is iemand met u meeloopt of fietst. Eventueel kan het handig zijn uw ergotherapeut of fysiotherapeut mee te nemen.

 Compleet assortiment

Wij leveren alle merken revalidatiefietsen. Zo zijn wij importeur van de Hase-fietsen voor de revalidatiebranche. Verder leveren wij fietsen van 't Mannetje, van Raam, Roam, Huka, Sitgo en vele anderen.

Zelfstandigheid en veiligheid zijn onze uitgangspunten. Wij zoeken net zo lang tot u zelfstandig op stap kunt. Dit natuurlijk wel binnen de grenzen van de veiligheid. Om deel te kunnen nemen aan het verkeer moet u wel voldoende verkeersinzicht hebben. Is dit niet voldoende aanwezig, kan het zijn dat wij u afraden alleen op stap te gaan. Misschien dat een tandem u dan nog kansen biedt.

 "Een scootmobiel kan altijd nog!"

Let op! Alle getoonde afbeeldingen van fietsen en accessoires kunnen afwijken van de huidige kleuren en configuraties.

Loopfietsen

Als het lopen niet meer zo makkelijk gaat, is een loopfiets vaak een uitkomst. U hoeft uw gewicht niet meer te dragen en doet heel gemakkelijk weer even een boodschapje.

Rolstoelfietsen

Gaat het fietsen niet meer zelf, dan laat u zich toch gewoon rijden?! Voor het vervoer van personen in een rolstoel bestaan allerlei verschillende fietsen.

Tandems

Gedeeld plezier is dubbel plezier!

Samen op stap is niet alleen leuk, maar is ook heel handig.

Tweewielers

Is een gewone fiets te lastig? Mogelijk is een van deze fietsen de oplossing. Ook op 2 wielen zijn er fietsen die het u een stuk makkelijker maken.

Revalidatie accessoires

Ook voor de revalidatiefietsen bieden wij een scala aan accessoires en onderdelen. Het verschil tussen wel of niet kunnen fietsen zit hem vaak in de details. Daarom vindt u bij ons een uitgebreid assortiment speciale onderdelen.

Driewielfietsen

Driewielers hebben wij in diverse soorten en maten. Het is heel persoonlijk welk model voor u het meest geschikt is.

Kinderen

De kinderen zijn onze toekomst. Daarom zien wij graag dat kinderen gaan fietsen, ook al gaat dat misschien wat moeilijker. Het liefst op twee wielen, maar anders op drie wielen. En als het niet zelfstandig kan, dan maar op een tandem.