Fietst u al?

Wat is er fijner dan lekker te kunnen fietsen, ondanks uw handicap? Bewegen is belangrijk voor iedereen en daarom is uw hindernis onze uitdaging. 't Mannetje is uniek door zijn mentaliteit en vakmanschap. Een flexibele mentaliteit; wij bekijken iedere opdracht met een creatief oog. Zo vinden wij oplossingen die nog niet bestonden. 

 Kom eens langs

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende passing in onze showroom te Haarlem. Het is prettig voor u en voor ons om hiervoor een afspraak te maken. Dan heeft één van onze adviseurs ruim de tijd voor u. U mag bij de passing uitgebreid proefrijden op de verschillende modellen, waarbij er als dat nodig is iemand met u meeloopt of fietst. Eventueel kan het handig zijn uw ergotherapeut of fysiotherapeut mee te nemen.

 Compleet assortiment

Wij leveren alle merken revalidatiefietsen. Zo zijn wij importeur van de Hase-fietsen voor de revalidatiebranche. Verder leveren wij fietsen van 't Mannetje, van Raam, Roam, Huka, Sitgo en vele anderen.

Zelfstandigheid en veiligheid zijn onze uitgangspunten. Wij zoeken net zo lang tot u zelfstandig op stap kunt. Dit natuurlijk wel binnen de grenzen van de veiligheid. Om deel te kunnen nemen aan het verkeer moet u wel voldoende verkeersinzicht hebben. Is dit niet voldoende aanwezig, kan het zijn dat wij u afraden alleen op stap te gaan. Misschien dat een tandem u dan nog kansen biedt.

 "Een scootmobiel kan altijd nog!"

Let op! Alle getoonde afbeeldingen van fietsen en accessoires kunnen afwijken van de huidige kleuren en configuraties.