Is een gewone fiets te lastig? Mogelijk is een van deze fietsen de oplossing.

Ook op 2 wielen zijn er fietsen die het u een stuk makkelijker maken.

Door een lage instap, een hulpmotor, of een aangepast frame bijvoorbeeld.

Het fietst zo lekker, op 2 wielen.

van Raam Balance Elektrische uitvoering, vanaf € 4.348,74 incl. 21% btw (prijs per 1-7-2021)

Voor mensen die moeite hebben met op en afstappen, mensen die op hun zadel willen blijven zitten als ze stil staan. Deze elektrische fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
van Raam Balance, vanaf € 1.789,59 (prijs per 1-7-2021)

Voor mensen die moeite hebben met op en afstappen, mensen die op hun zadel willen blijven zitten als ze stil staan, mensen met lichte evenwichtsproblemen, mensen met nek, schouder en polsklachten, mensen die een stabiele comfortabele fiets nodig hebben.

Lees meer
Pom Suelo E (elektrische uitvoering), vanaf € 3.425,- incl btw

De Suelo is een eigentijdse fiets van Nederlands fabrikaat met een extra ruime en zeer lage instap. Zo heeft u alle ruimte bij het op- en afstappen van uw fiets. Ook de positie van het zadel ten opzichte van de trappers is speciaal bij de Suelo. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Pom Suelo, vanaf € 1.945,-

De Suelo is een eigentijdse fiets van Nederlands fabrikaat met een extra ruime en zeer lage instap. Zo heeft u alle ruimte bij het op- en afstappen van uw fiets. Ook de positie van het zadel ten opzichte van de trappers is speciaal bij de Suelo.

Lees meer
Azor Petit, vanaf € 629,- incl. btw

De Azor Petit is een fiets met kleine wielen voor volwassenen. Dit geeft een hele wendbare en prettig aanvoelende fiets waarbij de instaphoogte ook erg laag is. Ideaal voor mensen die zich wat zekerder willen voelen op hun fiets. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer