Bij 't Mannetje vindt u tevens een uitgebreid assortiment aan accessoires. Maar ook hierin willen wij ons onderscheiden van andere fietswinkels. Zo hebben wij bijvoorbeeld een speciaal assortiment aan medisch geteste zadels van SQ lab.

Ook voor de revalidatiefietsen bieden wij een scala aan accessoires en onderdelen. Het verschil tussen wel of niet kunnen fietsen zit hem vaak in de details. Daarom vindt u bij ons een uitgebreid assortiment speciale onderdelen. En wat nog niet bestaat, maken we als dat nodig is.

Aanbiedingen en Sale

Kijk snel welke nieuwe fietsen er in de aanbieding zijn!

SQ Lab zadels

Eindelijk is er een compleet systeem ontwikkeld om u van uw zadelpijn af te helpen. Wij bieden een assortiment van speciaal medisch geteste zadels aan!

Revalidatie accessoires

Ook voor de revalidatiefietsen bieden wij een scala aan accessoires en onderdelen. Het verschil tussen wel of niet kunnen fietsen zit hem vaak in de details. Daarom vindt u bij ons een uitgebreid assortiment speciale onderdelen.

Fietstassen

Voor iedereen hebben we een passende fietstas. Of u nu een eenvoudige zwarte fietstas zoekt, een sportieve tas of dat u er een zoekt met bloemen of een ander motief erop, we hebben het allemaal.

Kinderzitjes

Veilig samen op de fiets met uw dierbaarste bezit, uw kind! Dan wilt u wel zeker weten dat u een veilig stoeltje aanschaft. Wij verkopen kinderzitjes van het merk Yepp en Bobike.