De volledig nieuw ontworpen rolstoelbakfiets van 't Mannetje, de ROVER!

Een superfiets met een hoog gebruikersgemak. De Rover is geschikt voor kinderen én ook voor volwassenen in de rolstoel. U rijdt de rolstoel in een handomdraai in de bakfiets, waar u hem eenvoudig en veilig vastzet.

De Rover vindt met name een plaats in gezinnen waarvan één van de kinderen gehandicapt is. De andere kinderen kunnen op het bankje in de bak zitten, dus iedereen kan mee! Daarnaast is de Rover ook prima geschikt voor het vervoer van volwassenen in een rolstoel.

Omdat dit een “gewone” bakfiets is, ziet het er niet “aangepast” uit. Dit is gewoon een stoere fiets, waar je mee gezien mag worden!

De rolstoelbakfiets rijdt verrassend licht. Voor langere afstanden kan hij ook met een elektrische trapondersteuning worden uitgerust.

De Rover is ontworpen en wordt gebouwd door 't Mannetje.

Tevens zijn we super trots op het artikel wat geschreven is door de ANWB. Dit artikel geeft precies aan waarom we zo trots zijn dat we dit product hebben ontwikkeld. 

Artikel ANWB over onze rolstoel bakfiets

Prijslijsten Rover excl btw 2018

N.B. Op de afbeeldingen hieronder staat de Rover afgebeeld met een rood frame. De standaard kleur van het frame is zwart!