Driewielers hebben wij in diverse soorten en maten. Het is heel persoonlijk welk model voor u het meest geschikt is. Het rijgedrag van iedere driewieler is weer anders. Daarnaast geven sommige modellen veel meer steun dan andere. Alle driewielers kunnen uitgerust worden met een elektrische trapondersteuning. Stokhouders, knipperlichten, spiegeltjes, met allerlei, soms hele kleine hulpmiddelen, maken wij de fiets voor u op maat. Zie hiervoor ook de accessoire pagina.

Hase Kettwiesel

Stoer en sportief! Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Lepus

Een van de meest verkochte fietsen van 't Mannetje. Waarom? Omdat praktisch iedereen erop kan fietsen. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Trigo

Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Trigo Up

Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Trix

Deze fiets is uitstekend voor kinderen met balansproblemen. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Trets

Het allernieuwste model van Hase! Als showroommodel te zien in onze winkel!

Lees meer
Hase Handbike

Een lichtgewicht handbike. Geheel aan te passen.

Lees meer
Nihola low bakfiets

Een lichtgewicht bakfiets. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
van Raam Easy Rider

De Easy Rider driewielfiets is een zitdriewielfiets voor volwassenen. Door het unieke frame is er een lage instap en ligt het zwaartepunt lager. Als demofiets beschikbaar om uit te proberen.

Lees meer
van Raam Easy Rider Compact

De Easy Rider Compact is een compacte driewielfiets met zitting waar je heel eenvoudig op fietst. Deze comfortabele driewielfiets is geschikt voor kleine volwassenen en grote kinderen. Deze fiets is als demo model uit te proberen in onze winkel.

Lees meer
van Raam Fun2Go duofiets

Deze fiets is als showroomfiets uit te proberen

Lees meer
Van Raam Maxi

De Maxi driewieler is lichtlopend en heeft altijd met alle wielen contact met het wegdek.

Lees meer
Lintech Singly

De prettig zittende Singly driewiels fiets heeft een stuur dat omhoog geklapt kan worden bij het in- en uitstappen en een zeer lage instap

Lees meer
HP Velotechnik Scorpion Plus 26

Sportieve en lichte ligfiets.

Lees meer
Urban Strada driewieltandem

Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
't Mannetje Rover rolstoelbakfiets

De volledig nieuw ontworpen rolstoelbakfiets van 't Mannetje! Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Nihola Family bakfiets

De Nihola Family bakfiets is het meest populaire driewielmodel voor gezinnen met kinderen.

Lees meer

Aanbiedingen en Sale

Kijk snel welke nieuwe fietsen er in de aanbieding zijn!

Kinderen

De kinderen zijn onze toekomst. Daarom zien wij graag dat kinderen gaan fietsen, ook al gaat dat misschien wat moeilijker. Het liefst op twee wielen, maar anders op drie wielen. En als het niet zelfstandig kan, dan maar op een tandem.

Loopfietsen

Als het lopen niet meer zo makkelijk gaat, is een loopfiets vaak een uitkomst. U hoeft uw gewicht niet meer te dragen en doet heel gemakkelijk weer even een boodschapje.

Rolstoelfietsen

Gaat het fietsen niet meer zelf, dan laat u zich toch gewoon rijden?! Voor het vervoer van personen in een rolstoel bestaan allerlei verschillende fietsen.

Tandems

Gedeeld plezier is dubbel plezier!

Samen op stap is niet alleen leuk, maar is ook heel handig.

Tweewielers

Is een gewone fiets te lastig? Mogelijk is een van deze fietsen de oplossing. Ook op 2 wielen zijn er fietsen die het u een stuk makkelijker maken.

Revalidatie accessoires

Ook voor de revalidatiefietsen bieden wij een scala aan accessoires en onderdelen. Het verschil tussen wel of niet kunnen fietsen zit hem vaak in de details. Daarom vindt u bij ons een uitgebreid assortiment speciale onderdelen.