Gaat het fietsen niet meer zelf, dan laat u zich toch gewoon rijden?! Voor het vervoer van personen in een rolstoel bestaan allerlei verschillende fietsen. Graag kijken wij eerst naar de mogelijkheid of actief deelnemen aan het fietsen mogelijk is, door middel van een tandem bijvoorbeeld. Maar als dat niet kan, kunt u altijd nog mee genomen worden met deze fietsen.

Aanbiedingen en Sale

Kijk snel welke nieuwe fietsen er in de aanbieding zijn!

Driewielfietsen

Driewielers hebben wij in diverse soorten en maten. Het is heel persoonlijk welk model voor u het meest geschikt is.

Kinderen

De kinderen zijn onze toekomst. Daarom zien wij graag dat kinderen gaan fietsen, ook al gaat dat misschien wat moeilijker. Het liefst op twee wielen, maar anders op drie wielen. En als het niet zelfstandig kan, dan maar op een tandem.

Loopfietsen

Als het lopen niet meer zo makkelijk gaat, is een loopfiets vaak een uitkomst. U hoeft uw gewicht niet meer te dragen en doet heel gemakkelijk weer even een boodschapje.

Tandems

Gedeeld plezier is dubbel plezier!

Samen op stap is niet alleen leuk, maar is ook heel handig.

Tweewielers

Is een gewone fiets te lastig? Mogelijk is een van deze fietsen de oplossing. Ook op 2 wielen zijn er fietsen die het u een stuk makkelijker maken.

Revalidatie accessoires

Ook voor de revalidatiefietsen bieden wij een scala aan accessoires en onderdelen. Het verschil tussen wel of niet kunnen fietsen zit hem vaak in de details. Daarom vindt u bij ons een uitgebreid assortiment speciale onderdelen.