Comfortabel samen eropuit in de buitenlucht

De Diaz met Dutch Design brengt je waar je naartoe wilt en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De Diaz is standaard voorzien van een middenmotor die zorgt voor een efficiënte natuurlijke aandrijving. Dankzij de uitgekiende constructie en onafhankelijke vering fiets je zeer comfortabel en veilig.

De rolstoelfiets Diaz wordt geleverd met een in hoogte verstelbare rug en een in diepte instelbare volschuim zit. Deze kan vervangen worden door een comfort zitting met daarbij een actief, passief of vlak gevormde rug voor een nóg aangenamere zithouding. Wil je graag onderweg een stop maken? Koppel het rolstoel gedeelte eenvoudig af en gebruik deze vervolgens als duwrolstoel. Zeer praktisch als je samen een boodschap wilt doen of een terrasje wilt pakken. Een slimme oplossing in allerlei dagelijkse situaties.

  • Standaard uitgerust met een Bafang midden-motor die zorgt voor een natuurlijke krachtige aandrijving.
  • De Diaz fietst zeer comfortabel en veilig, dankzij de onafhankelijke vering in het frame en de hydraulische schijfremmen aan de voorzijde.
  • Het rolstoel gedeelte is eenvoudig aan- en afkoppelbaar zonder loskoppeling van rem- en/ of versnellingskabels.
  • Na afkoppeling te gebruiken als (duw)rolstoel.
  • 10 jaar garantie op het frame. Na registratie op de website van Huka.

De Diaz is standaard uitgerust met een Bafang middenmotor. De middenmotor zorgt voor een efficiënte natuurlijke aandrijving, waardoor je comfortabel eropuit kan samen. Met behulp van deze aandrijving trap je lichter en is het fietsen dus minder vermoeiend.

Deze trapondersteuning wordt standaard met een aanrijhulp en vijf standen ondersteuning geleverd. Hierdoor kom je nog gemakkelijker op gang. Het zitgedeelte is voorzien van een onafhankelijke vering in het frame die zorgt voor extra rijcomfort.
Standaard wordt de Diaz geleverd in het zwart-grijs, staal- en azuurblauw of dennengroen-zwart. Wens je graag een andere kleurencombinatie? Bijna elke RAL kleurencombinatie is mogelijk. 

Stel deze fiets samen middels de configurator

Terug naar overzicht