Krachtig – Modern – Stijlvol

De Brik Brut is een krachtige, kettingloze fiets ontworpen voor zelfverzekerde stadsfietsers. Het frame is gemaakt van dikke aluminium buizen waardoor het zijn stoere en stijlvolle uitstraling heeft.

Het Brik Brut frame is ontworpen voor een comfortabele rit en dagelijks gebruik. Alle aluminium frameonderdelen zijn ontworpen voor een lange levensduur en een optimale integratie van de cardanaandrijving. Het frame wordt geproduceerd met behulp van de modernste snij- en lastechnieken. De aluminium buizen zijn gemaakt van 70% of meer gerecycled materiaal. Alle frames worden in Europa gebouwd en er zijn verschillende framehoogtes beschikbaar. De cardanaandrijving maakt deel uit van het frameontwerp en is zeer betrouwbaar en duurzaam.

Onderhoudsarm

Je hoeft nooit meer met de ketting te rommelen. Waarom? Want die heeft hij niet! Deze fiets heeft een hoogwaardige cardanaandrijving. Dit is een gesloten systeem en dus onderhoudsarm. De ketting valt er nooit meer af en je krijgt nooit meer vet op je kleding.

Maak je eigen Brikbike persoonlijk

Ontwerp je eigen fiets! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, versnellingen, remmen en andere accessoires om deze fiets echt eigen te maken. Ben je tevreden met het model? Dan zijn er nog twee stappen over:

  1. Model: Kies 1 van de modellen: Brik Brut Heren 3-versnellingen, Brik Brut Heren 8-versnellingen of Brik Brut heren single speed
  2. Kleur: Kies je eigen kleur voor je Brikbike
  3. Upgrade: Vervang en selecteer verschillende onderdelen en kies accessoires