De Cargo Hybrid maakt het mogelijk. Spullen of kinderen, het kan allemaal mee.

De CUBE Cargo Hybrid is een stabiele en praktische werkfiets voor het vervoer van spullen en mensen, tot in totaal 220 kilo. Het kleine voorwiel en het grote achterwiel zijn opgehangen in een aluminium frame, dat stevig genoeg is om twee kinderen veilig mee te vervoeren. Onderin de fiets ligt - heel onopvallend - de speciale cargo-aandrijflijn van Bosch. De accu’s zijn centraal ondergebracht, voor uitgebalanceerde rijeigenschappen en een goede toegankelijkheid. De Cargo Hybrid biedt een nieuwe manier van transport in de stad. Wij zijn er trots op en we zijn er zeker van, dat jij dat ook zult zijn.

- Cube Seat Cargo

Dit zitje voor de CUBE Cargo Bike heeft alles dat je nodig hebt om een of twee kinderen veilig te vervoeren. Ze zitten daarbij dankzij het ergonomische ontwerp erg comfortabel. Twee driepuntsgordels met magnetische Fidlock-sluiting en zachte, dempende materialen bieden veiligheid, zonder het comfort tekort te doen. Zo hebben je kids het altijd naar hun zin. Als je geen kinderen maar vracht moet vervoeren, dan is het zitje vlot uitneembaar.

- Cube Raincover 

Echte fietsers laten zich niet afschrikken door slecht weer - vooral als ze de verleiding van de CUBE Cargo hebben! Houd ladingen en de kinderen droog met onze waterbestendige regenhoes. Het vliegengaas houdt de beestjes buiten en het PVC raam laat licht binnen (beide oprolbaar). Inclusief functionele en stevige metalen schroefclips en glasvezelstaven met connectoren.

Website Cube Bikes

Terug naar overzicht