Hase Lepus Steps

De evolutie stopt nooit - ten minste niet met de Lepus Steps. 

Shimano Steps motor: Automatisch sneller
De e-motor biedt hulp tot 25 km/u en harmoniseert perfect met het fietsen. Met de elektronische versnellingssysteem Di2 kunt u versnellingen met een druk op de knop veranderen, of het systeem automatisch laten kiezen.

De Lepus is uitgevoerd met elektrische trapondersteuning van Shimano Steps 6100 elektrische trapondersteuning / 500Wh accu 

De Lepus heeft een snel aanpassingsframe dat gemakkelijk kan worden aangepast aan rijders van verschillende lengtes, zonder de ketting te verkorten of te verlengen. De lengteaanpassingsmarkeringen op de voorboom maken het gemakkelijk om de lengte-instellingen te herinneren om zodoende  te schakelen tussen verschillende rijders.

De gevouwen trike heeft een maximale lengte van 96 cm.
Het nieuwe EVO-frame is vouwbaar - en het vouwproces is zo makkelijk als 1-2-3: open de versnellingshendel alleen om de rugleuning los te maken en de zitting naar voren te vouwen. Open vervolgens een andere snelkoppeling achter de stoel, trek het koord op, en - klaar! - het achterste gedeelte vouwt naar beneden en naar voren. De gevouwen trike heeft een maximale lengte van 96 cm voor makkelijke stuwing.

Prijslijst Hase Topsellers 2024

Prijslijst Hase Kettwiesel en Lepus custom 2024
Hase Lepus

Een van de meest verkochte fietsen van 't Mannetje. Waarom? Omdat praktisch iedereen erop kan fietsen. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer

Aanbiedingen en Sale

Kijk snel welke nieuwe fietsen er in de aanbieding zijn!