Onze winkel is gevestigd in een van de historische straten in het centrum van Haarlem in de Phoenixstraat 10. 


Showroom:

In onze showroom staan fietsen in de onderstaande segmenten:

- stadsfietsen en transportfietsen

- tour/reisfietsen

- elektrische fietsen

- bakfietsen (ook elektrische bakfietsen)

- (elektrische) driewielfietsen

- (elektrische) loopfietsen

- (elektrische)aangepaste tweewielers

Tevens hebben wij diverse accessoires en onderdelen op voorraad, zoals fietstassen, sloten, verlichting, kinderzitjes en zadels. Graag nodigen wij u uit in onze winkel.

Werkplaats: 

In de winkel bevindt zich aan de rechterzijde onze open werkplaats, waar alle reparaties van zowel de "reguliere"fietsen alsook revalidatiefietsen, die vallen in de klasse 1 van hulpmiddelen, plaatsvinden.


Toegankelijkheid:

Parkeren is voor mensen met een invalidenkaart mogelijk in een van de parkeerplaatsen in de Phoenixstraat of een van de aangrenzende straten. Er is geen gereserveerde/priv√© parkeerplaats aanwezig. Heeft u geen invalidenkaart?  Geen probleem, met een parkeer-app kunt u zich aanmelden voor het parkeren. Er geldt echter wel een tijdsrestrictie van maximaal 3 uur. 

Onze winkel is gelijkvloers en rolstoelvriendelijk. Ook is de hoogte van de balie aangepast voor rolstoelgebruikers. Een speciale sectie in de winkel is ingericht als passingsruimte. Hier kan u als klant samen met een van onze adviseurs in alle rust uw ideale fietsoplossing bepalen.

Tevens beschikt onze winkel over een goed toegankelijke invalidentoilet.