Onze winkel is gevestigd in een van de historische straten in het centrum van Haarlem. 


Showroom:

In onze showroom staan fietsen in de onderstaande segmenten:

- stadsfietsen en transportfietsen

- tour/reisfietsen

- elektrische fietsen

- bakfietsen (ook elektrische bakfietsen)

- (elektrische) driewielfietsen

- (elektrische) loopfietsen

- (elektrische)aangepaste tweewielers

Tevens hebben wij diverse accessoires en onderdelen op voorraad, zoals fietstassen, sloten, verlichting, kinderzitjes en zadels. Graag nodigen wij u uit in onze winkel.

 

Werkplaats: 

In de winkel bevindt zich aan de achterzijde onze open werkplaats, waar alle reparaties van zowel de "reguliere"fietsen alsook revalidatiefietsen, die vallen in de klasse 1 van hulpmiddelen, plaatsvinden.


Toegankelijkheid:

Parkeren is voor mensen met een invalidenkaart mogelijk in een van de parkeerplaatsen in de Spaarnwouderstraat of een van de aangrenzende straten. Er is geen gereserveerde/priv√© parkeerplaats aanwezig. Heeft u geen invalidenkaart?  Geen probleem, met een parkeer-app kunt u zich aanmelden voor het parkeren. Er geldt echter wel een tijdsrestrictie van maximaal 3 uur. Klanten die met de auto komen, raden we echter aan te parkeren in Parkeergarage de Appelaar. Website Parkeergarage Appelaar. Zodoende bent u verzekert van een parkeerplaats in de buurt van onze winkel.

Onze winkel is gelijkvloers en rolstoelvriendelijk. Ook is de hoogte van de balie aangepast voor rolstoelgebruikers. Een speciale sectie in de winkel is ingericht als passingsruimte. Hier kan u als klant samen met een van onze adviseurs in alle rust uw ideale fietsoplossing bepalen.

Tevens beschikt onze winkel over een goed toegankelijke invalidentoilet.