U heeft het frame gecontroleerd.

Ziet u een scheurtje, stuurt u dan alstublieft een mail naar info@tmannetje.nl met uw naam, adres, telefoonnummer en wanneer u het beste te bereiken bent. Vermeld erbij dat u een scheurtje in het frame heeft. Wij bellen u vervolgens om af te spreken wanneer wij uw Rover komen halen voor vervanging van het frame. We hebben helaas geen vervangende fietsen beschikbaar, maar zullen de reparaties zo goed mogelijk plannen zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt.

Ziet u geen scheurtje, dan komen wij uit voorzorg binnenkort bij u langs om een extra versteviging op het frame aan te brengen. 

Stuur een mail naar info@tmannetje.nl met uw naam, adres, telefoonnummer en wanneer u het beste te bereiken bent. Vermeld er alstublieft bij dat u geen scheurtje heeft gezien in het frame. Wij nemen dan binnenkort contact met u op om een afspraak te maken. Onze monteur komt vervolgens bij u thuis een verstevigingsklem monteren. 

Zowel de verstevigingsklem als het versterkte frame zijn door een onafhankelijk instituut getest en bieden een gedegen oplossing. Beide oplossingen zijn uiteraard voor onze kosten. 

In geval van vragen, kunt u mailen naar info@tmannetje.nl. Mailcontact is voor u en voor ons het meest praktisch, aangezien wij de komende periode veel in gesprek zullen zijn om afspraken in te plannen.

Mocht u echt niet in de gelegenheid zijn om te mailen, bel dan naar: 023-540 70 76.(optie 1, winkel) Wij zijn bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Wij bieden u onze excuses aan voor het eventuele ongemak en zorgen dat we zo snel mogelijk langskomen of dat u uw fiets zo kort mogelijk hoeft te missen. Wij doen ons best om alle reparaties op zo kort mogelijke termijn in te plannen.