't Mannetje levert stadsfietsen van de merken Azor en Velo de Ville. 

Stevig zonder poespas.

Daar gaat 't Mannetje voor. Als u een betrouwbare degelijke fiets voor in de stad zoekt, vindt u die bij ons. Custom-build of trendy, of liever onopvallend of juist geschikt voor kinderen voor- en achterop... Voor heren en dames, met of zonder versnellingen, met handremmen of terugtraprem. U mag ons vertellen wat u wilt en wij zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft. 

CITY BIKES Velo de Ville:

Speciaal voor u gemaakt
Stijlvolle ritjes naar het café, elegant naar de bioscoop voor een date of spontaan door het centrum fietsen voor een shopping-tour. Onze stadsfietsen brengen u snel en veilig naar uw gewenste bestemming. De extra brede banden en de geveerde zadelpen beloven veel gemak, ook bij langere fietstochten.

Uw persoonlijk accessoir
Individuele keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat u met uw unieke fiets positief opvalt – kies uw wenskleur en verdere componenten naar uw voorkeur en stel daarmee een fiets samen die precies bij uw persoonlijke stijl past. Dankzij de rechte zitpositie heeft u een goede overzicht over het verkeer en altijd een aangename houding op de fiets.


Azor Petit, vanaf € 539 incl. btw

De Azor Petit is een fiets met kleine wielen voor volwassenen. Dit geeft een hele wendbare en prettig aanvoelende fiets waarbij de instaphoogte ook erg laag is. Ideaal voor mensen die zich wat zekerder willen voelen op hun fiets.

Lees meer