't Mannetje levert sportieve fietsen van het Duitse merk Velo de Ville, gespecialiseerd in het bouwen van custom fietsen; er wordt een basismodel gekozen en vervolgens wordt dit naar wens samengesteld. Alle basismodellen zijn fietsen van goede kwaliteit, afhankelijk van de gemaakte keuzes wordt deze alleen maar hoger! Velo de Ville bouwt fietsen in verschillende catagoriën:

De A-series zijn de trekking modellen. De C-series zijn de city modellen. De L-series zijn de extra lichte modellen. De R-series zijn de reis modellen.

Vervolgens staat er een nummer achter en een aanduiding, Edition en Premium. Hoe hoger het getal hoe hoger de kwaliteit van de afmontage, zoals meer versnellingen of speciale remmen. 

De aanduiding Edition betekent dat een fiets beperkt samenstelbaar is: de versnellingen staan per model vast, maar er kan bijvoorbeeld wel gekozen worden voor een vaste of een geveerde voorvork of hydraulische remmen.

Een Premium model is zeer uitgebreid samenstelbaar: frames, remmen, versnellingen, dragers, alles kan worden gekozen. De frames hebben een hogere mate van afwerking ten opzichte van de Edition frames, de stalen frames zijn op basis van lugs gebouwd, wat een klassiek, stijf frame oplevert.