Hase Bikes heeft het begrip van een transportfiets tot een hoger niveau weten te krijgen. De nieuwe GRAVIT. Deze fiets is in twee uitvoering te verkrijgen. De Gravit Dust en de Gravit City. Beide modellen zijn inschuifbaar zodat ze op elke fietsendrager passen!

De Gravit Dust is extreem licht, slechts 20 kg en is ontworpen om ook offroad te fietsen. De perfecte combinatie voor iedereen die een bakfiets zoekt met sportieve prestaties.

De Gravit City; Deze nieuwe e-bike bakfiets heeft een veelzijdige bagageruimte aan de voorkant, waardoor hij zeer efficiënt is in transportbehoeften. Het opbergvak van de e-bike bevindt zich aan de voorzijde, waardoor het frame zich kan aanpassen aan de grootte van de belading. Een dergelijk innovatief ontwerp onderscheidt de Gravit City van andere modellen, waardoor de veelzijdigheid wordt vergroot.

De Gravit City E Cargo E-Bike kan een maximaal gewicht van 200 kg dragen, inclusief berijder en bagage. Het beschikt over een groot laadbord dat vóór de verende vork is gemonteerd en dat tot 40 kg kan dragen. Daarnaast kan de e-bike worden uitgerust met accessoires zoals een canvas web en een waterdichte stoffen bak met een opslagcapaciteit van 120L. Door de installatie van een gevoerd kinderzitje op de voorste bagageruimte kan de Gravit City ook dienen als kinderdrager, voor kinderen tot 1,2 meter lang.

De uitbreidbare opbergruimte aan de voorkant van de Gravit City wordt aangevuld met de Altran Velo-achterdrager, die nog eens 25 kg bagage kan bevatten. Bovendien kan onder het frame een dragerrek worden gemonteerd om kleinere voorwerpen te vervoeren.

De Hase Gravit City e-bike wordt geleverd met een Shimano Steps E6100 middenmotor, die een topsnelheid van 25 km/uur levert. Hij is uitgerust met een in de onderbuis gemonteerde accu van 504 Wh en beschikt over een Shimano Deore 11-speed aandrijving. De e-bike heeft een 20 inch voorwiel en een 26 inch achterwiel, beide voorzien van Schwalbe Marathon e-bike banden voor meer stabiliteit. Hydraulische remmen voor en achter zorgen voor het comfort en de veiligheid van de berijder.

Beide modellen zijn op voorraad in onze winkel en uiteraard uit te proberen!