Hase Kettwiesel

Stoer en sportief

De Kettwiesel van Hase zet de driewieler in een nieuw licht. Met deze fiets mag je gezien worden: het sportieve karakter straalt er van af! Een aluminium lichtgewicht frame, lichte afmontage en een laag zwaartepunt maken dit een feest op drie wielen. Naast de 2 basismodellen, de Kettwiesel Tour en de Kettwiesel Allround kan de Kettwiesel natuurlijk ook geheel naar wens worden opgebouwd. Dan praten we over de Kettwiesel custom.

Ook deze fiets kan aangepast worden voor veel verschillende handicaps. Een hele kleine greep:

  • eenhandsbesturing
  • elektrische trapondersteuning
  • voetfixaties

Verder kan de Kettwiesel ook als tandem gekoppeld worden. Met 2 Kettwiesels achter elkaar, óf achter een gewone fiets! Dit levert teamwork op, maar kan ook weer eenvoudig alleen gebruikt worden.

Hase Kettwiesel Steps

De Kettwiesel Evo Steps is gelijk aan de Kettwiesel Allround, met de toevoeging van het Shimano's Steps crank-based motor systeem. Volledig verstelbaar, het niveau van de ondersteuning kan worden ingesteld op drie niveaus die u kunt veranderen, afhankelijk van de helling die u op het punt staat te maken. Met de elektronische automatische versnelling van Di2, wordt het schakelen moeiteloos en eenvoudig gemaakt.  

De full-suspension vering van de Kettwiesel Evo Steps behoudt de geweldige behandeling van het Kettwiesel-ontwerp, maar biedt nog meer comfort.

De Kettwiesel Evo Steps uitgevoerd met elektrische trapondersteuning van Shimano met 36V en 11,6Ah Li-Ion accu voor ca 50 km.

Hase_Topsellers_2024_incl._BTW.pdf

Hase_Kettwiesel_Lepus_custom_2024_Incl_BTW.pdf
Aanbiedingen en Sale

Kijk snel welke nieuwe fietsen er in de aanbieding zijn!