De ideale tandem

De Hase Pino is een tandem die geschikt is voor twee volwassenen of een volwassene en een kind. Het is een lichte, sportieve fiets die uitermate geschikt is voor lange tochten, maar ook ideaal voor woon-werk/school of boodschappen. Door zijn compacte constructie is hij heel licht en stijf. Gezellig bijkletsen kan met deze tandem: de berijders zitten dichter bij elkaar dan op een gewone tandem. De fantastische wegligging en de grote instelbaarheid van de zithouding maken lange tochten zonder moeite mogelijk. Misschien wel het grootste voordeel van deze tandem is dat beide rijders het volledige overzicht hebben; je kijkt nooit tegen de rug van de ander aan.

Als ouder-kindtandem

De Hase Pino is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud. Het zal je verbazen hoeveel kracht die kleintjes al kunnen leveren! Een normale ouder-kindtandem is op een gegevenmoment te klein, je kan niet meer over het kind heenkijken. Bij de Hase Pino is dit geen probleem, ook een volwassene kan gewoon voorop.

Voor een handicap

Om samen met een gehandicapte volwassene of een gehandicapt kind te fietsen is de Pino super. Door de stabiliteit van de Pino voelt de fiets veilig aan voor de voorste rijder. Er zijn twee soorten standaarden te plaatsen onder de stoel, beide zijn ze sterk genoeg om een volwassene te laten plaatsnemen. Hierdoor kan iemand rustig gaan zitten waarna de fiets van de standaard af kan. Het zogenaamde Porter-rek heeft als extra optie bovenop de standaard een groot rek, waar eventueel een bijpassende tas met een inhoud van 80 Liter op past. 

Als transportfiets

De Hase Pino is ook geschikt om veel mee te nemen. Met de Porter set is een gecombineerd laadvermogen haalbaar van 200 Liter. Door de verschillende tassen is het altijd mogelijk van alles mee te nemen. 

Deelbaar

De Pino is deelbaar, waardoor deze in de auto past. Je zal wat gereedschap nodig hebben, maar binnen een kwartier ben je op weg. De fiets klapt niet gemakkelijk in elkaar zoals een vouwfiets, maar het is fijn dat de mogelijkheid er is om hem te delen. 

Samenstelbaar

De Hase Pino is net als de Hase Kettwiesel en Lepus volledig samenstelbaar. Dit wordt de Pino Custom genoemd. Ook is de Pino er als Topseller, een door Hase samengestelde Pino met de meest populaire opties. Het is afhankelijk van uw wensen of u een Custom of Topseller kiest. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Prijslijst Hase Topsellers incl. btw 2020

Prijslijst Hase Pino Custom incl. btw 2020

 
Proefrit maken? Dat kan. Deze fiets vindt u in onze showroom.