"Kan ik het proberen?" Op de TRIGO zult u deze vraag vaak horen, en het is een geweldige kans om te pronken met de flexibiliteit van de trike. De modules van de delta trike bewegen langs geleiderails en zijn traploos instelbaar zonder gereedschap. Als gevolg hiervan kan de ligfiets TRIGO snel worden aangepast aan een nieuwe rijder. Op voorwaarde dat de rijder tussen 1,40 m en 2 m in de hoogte is. En op voorwaarde dat je bereid bent om te delen.

Voor de lengteaanpassing hoeft u alleen maar een hendel te openen en de stoel in de juiste positie te schuiven. Geen gereedschap nodig en de ketting hoeft niet te worden ingekort of verlengd! De TRIGO heeft zelfs verstelbare stuurgrepen: zowel de hoek als de breedte zijn instelbaar, zodat elke rijder kan genieten van de perfecte handpositie voor sturen, gripverschuiven en remmen. En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, kan de kanteling van de zitting worden ingesteld op uw gewenste positie met behulp van een snelontgrendelingsmechanisme.

De extra's: accessoires voor dagelijks gebruik. Als je eenmaal hebt ervaren hoe sportief je op een comfortabele, liggende stoel zit, ben je verkocht. En als je van plan bent om de TRIGO te gebruiken voor meer dan alleen maar sport en plezier, bekijk dan ook het uitgebreide assortiment accessoires voor ligfietstrikes. Het ROLLER RACK, ROLLER BAG en FOLDABLE FAIRING zijn bijvoorbeeld allemaal uiterst praktisch voor dagelijks gebruik. Hetzelfde geldt voor de SHIMANO STEPS middenmotor, die in enkele eenvoudige stappen kan worden ingebouwd in de TRIGO.

Prijslijst Hase Topsellers 2024

Prijslijst Hase Trigo custom 2024


Hase Trigo Up

Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer
Hase Trigo

Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Lees meer

Aanbiedingen en Sale

Kijk snel welke nieuwe fietsen er in de aanbieding zijn!