Hase Lepus

Een van de meest verkochte fietsen van 't Mannetje. Waarom? Omdat praktisch iedereen erop kan fietsen. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

Comfortabel

De Lepus heeft een zeer comfortabele fietshouding; je voelt je direct thuis op deze fiets. Op het eerste oog zou je dat niet denken, maar fietsen op de lepus is gemakkelijker dan op alle andere driewielers. De stoel is op een hoogte gemonteerd die overeenkomt met een normale tafelstoel. Hierdoor is opstappen gemakkelijk. De (optionele) luchtvering die volledig individueel af te stellen is, maakt een heerlijk comfortabel rijgedrag mogelijk.

Veilig

De Hase Lepus is uitgerust met krachtige schijfremmen, versnellingen en verlichting om veilig het verkeer in te kunnen gaan. Vanwege de lage zit is het achterlicht bovenaan de stoel gemonteerd, verder wordt een reflecterend vlaggetje standaard meegeleverd. 

Aanpasbaar

De Lepus is een fiets met eindeloos veel opties en mogelijkheden. Natuurlijk kan er een elektrische trapondersteuning op, maar ook eenhandsbediening is mogelijk, een elektronisch schakelende versnellingsnaaf, schouderbesturing, noem maar op. 

Vouwbaar

De Lepus is eenvoudig op te vouwen, waardoor deze makkelijk achterin de meeste auto's meegaat. Daar heeft u geen stationwagen voor nodig.

Samenstelbaar

De Lepus is, net als de Kettwiesel, volledig samenstelbaar. Dit wordt de Lepus Custom genoemd. Ook is de Lepus er als Topseller, een door Hase samengestelde Lepus met de meest populaire opties. Het is afhankelijk van uw wensen of u een Custom of Topseller kiest. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Prijslijst Hase Topsellers 2024

Prijslijst Hase Kettwiesel en Lepus custum 2024

Deze fiets staat in onze showroom.

Terug naar overzicht