Stabiel door drie wielen

Het belangrijkste voordeel van de tandem Copilot 3 ten opzichte van de andere Copilot is de extra stabiliteit. Dat maakt deze uitvoering bijzonder geschikt voor passagiers die zeer beweeglijk zijn tijdens het fietsen of een vermindert evenwichtsgevoel hebben.

Dankzij het derde wiel kunnen beide berijders ook blijven zitten als de tandem stilstaat. Op- en afstappen gaat bovendien makkelijk, doordat deze tandem heel stabiel is. Voor extra ruimte bij het op- en afstappen kun je het voorgedeelte wegklappen. Bij deze tandem kan alleen de begeleider sturen, maar de passagier heeft wel een stuur voor houvast. Daarnaast bepaalt de begeleider via de inschakelbare vrijloop of de passagier mee kan trappen. Met de gewone vrijloop heeft de passagier zelf de keuze om al dan niet mee te trappen. Een tandem om samen van het fietsen te genieten zonder zorgen over veiligheid.

  • Extra stabiel door twee wielen voor. Ook voor beweeglijke passagiers.
  • Verkrijgbaar in twee modellen: begeleider-volwassenen & begeleider-kind
  • Standaard voorzien van een afneembaar en kantelbaar voorframe, waardoor je gemakkelijker kunt opstappen en de fiets compacter kunt stallen.

U kunt deze fiets tevens zelf samenstellen door op onderstaande link te klikken:

Configurator Huka Co-Pilot 3