't Mannetje is genoemd naar een onderdeel van de fiets. 't Mannetje is een versteviging aan het frame, een verbindingsbuisje of plaatje tussen twee framebuizen. 


Waarom 't Mannetje?

't Mannetje is een fietsenwinkel met zeer goede stadsfietsen, tourfietsen, bakfietsen en elektrische fietsen, maar met een bijzondere specialisatie in revalidatiefietsen. Wij combineren een brede fietstechnische kennis met een ruime ervaring in fiets-ergonomie.
"Wij denken in oplossingen, niet in problemen."


Breed assortiment

't Mannetje is uniek door zijn brede assortiment. Wij werken samen met alle leveranciers op het gebied van revalidatiefietsen. En mocht u een oplossing zoeken die nog niet bestaat, dan kunnen wij het maken. Tot nu toe hebben wij voor iedereen de juiste fiets gevonden. 

 

Passingen

't Mannetje verzorgt passingen. Bij ons in Haarlem en ook op locatie. 

Aan de passingen op locatie zijn kosten verbonden. Zodra uw client de aanschaf van één van onze fietsen met u bespreekt is het verstandig eerst te kijken of de cliënt hiervoor een vergoeding wil aanvragen, en zo ja, bij wie. Op de pagina voor revalidatiefietsen onder het kopje "informatie en advies" vindt u hierover meer informatie. Veel verstrekkers van vergoedingen hebben namelijk zo hun eigen regels en criteria voor het doen van passingen.

Om te voorkomen dat een passing later overgedaan moet worden, is het handig eerst het vergoedingstraject in kaart te hebben.

 

Uw hulp

Bij onze passingen is de inbreng van een fysiotherapeut, ergotherapeut of andere deskundige, zeer welkom, en soms zelfs nodig. Een multidisciplinaire benadering voorkomt eventuele blinde vlekken. Graag laten wij onze fietstechnische kennis door u aanvullen.

Dus heeft u een casus waar u geen raad mee weet, dan neemt u contact op met ons.

 

Samenwerking

Het heeft altijd onze voorkeur om direct met u samen te werken. Soms echter kan het noodzakelijk zijn om een revalidatiebedrijf in het contact te betrekken. Bijvoorbeeld in verband met vergoeding in natura in het kader van de WMO. Het is goed te weten dat wij zaken doen met alle revalidatiebedrijven. Onder andere:

 

Medipoint

Kersten

Welzorg

Meyra Retail Service (MRS)

Verhoef revalidatie

RSR

Harting Bank

Revatech

Thuiszorgwinkels

 

Merken

Naast onze eigen fietsen leveren wij onder andere de volgende merken:

Hase

HP Velotechniek

Van Raam

Roam

Huka

Nijland

lintech

Larry vs Harry

Sitgo loopfietsen

Azor

Bakfiets.nl

Nihola bakfietsen

Velo de Ville

Kersten loopfietsen

Met trots kunnen wij u vermelden dat wij van 't Mannetje Fietstechniek is sinds 2021 een erkend bedrijf zijn binnen het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (NKH)

Ondernemers met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant.

7 Zekerheden van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

De branche vindt een aantal zaken van groot belang. Deze onderdelen zijn vervat in de 7 Zekerheden. Om deze Zekerheden te kunnen waarborgen, is een uitgebreide lijst met erkenningscriteria opgesteld.

De 7 zekerheden van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

  1. U ontvangt een deskundig advies van vakmensen die zorgvuldig zijn opgeleid op gebied van advisering, vervaardiging en aanpassing van hulpmiddelen;
  2. U ontvangt objectieve informatie over de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hulpmiddel;
  3. U ontvangt een veilig hulpmiddel dat aantoonbaar aan de relevante Europese veiligheidseisen voldoet;
  4. U ontvangt een goede, duidelijke uitleg hoe u het hulpmiddel optimaal en veilig kunt gebruiken in uw specifieke situatie;
  5. U ontvangt gegarandeerde nazorg en service ingeval er onverhoopt iets mis is met het hulpmiddel;
  6. U ontvangt de zekerheid van een goede klachtenregeling;
  7. U kunt ervan op aan dat een erkend bedrijf aandacht besteedt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.