Wat doet 't Mannetje?

Iedereen kan fietsen.

Dat is het uitgangspunt bij 't Mannetje. Of u nu veel spullen mee wilt nemen, of u heeft een handicap. Voor ieder probleem hebben wij de oplossing. Binnen het bedrijf hebben wij daarvoor de volgende onderdelen:

Winkel

Eerlijk advies op maat, daar kunt u op rekenen. Het gaat ons om wat u nodig heeft. Om uitgebreid te proberen of een fiets bij u past bieden wij de mogelijkheid om op de zondag en maandag één van onze showroommodel te huren. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

Fabriek

Op kleine schaal produceren wij zelf fietsen. Na een grote bloeiperiode van onze fabricage van transportfietsen en bakfietsen is de productie nu ook gefocused op modellen ten behoeve van de revalidatietechniek.

Import-export

Ook in Duitsland, Engeland, Frankrijk en Denemarken worden goede fietsen gebouwd. Wij importeren verschillende merken fietsen uit deze landen. 

Onze expertise op het gebied van fietstechniek is internationaal bekend. Zo verwelkomen wij klanten uit de Verenigde Staten, België, Japan, Australië, Engeland, Scandinavië, etc.. Vooral de revalidatiefietsen vinden hun weg wereldwijd.

Reparaties, onderhoud en aanpassingen.

Heeft u al een fiets? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor reparaties, onderhoud en eventuele aanpassingen. 

Wij zijn importeur van de Hase-fietsen voor de revalidatiebranche en hebben veruit het breedste en meest complete assortiment revalidatiefietsen ter wereld in huis.