Werkelijk een super fiets: samen op de fiets en dan super stabiel!

De Fun2Go side by side tandem, ofwel duofiets van Van Raam is speciaal geschikt indien uw fietspartner moeilijk zelfstandig kan fietsen of als u gewoon gezellig naast elkaar wilt zitten.

De Fun2Go duofiets is een leuk alternatief voor de standaard tandems; doordat de stoelen naast elkaar geplaatst zijn, heeft u beiden meer zicht en meer aandacht voor elkaar.

Naast een gezonde fietstocht is deze speciale duofiets erg goed voor het sociaal contact en wordt het fietsen gezellig en eventueel therapeutisch.

Doordat de Fun2Go geen instap heeft, kan men gemakkelijk op de fiets plaatsnemen. De comfortabele zittingen zijn eventueel ook draaibaar waardoor het opstappen helemaal eenvoudig wordt. Via de optionele schakelbare vrijloop kunt u bepalen of en hoe de bijrijder meefietst.

Met een elektromotor heeft u een trapondersteuning die het fietsen op deze modern vormgegeven duofiets helemaal " funtogo" maakt.

Als je kiest voor de optionele elektrische trapondersteuning, wordt deze geleverd als Smart E-Bike. Hierdoor kun je veel informatie over de accu en fiets op afstand bekijken. Je kunt de app bijvoorbeeld gebruiken om fietsroutes te bekijken en te zien waar je fiets geparkeerd staat – dit is vooral goed tegen diefstal. Lees meer over de Van Raam Smart E-Bike op de Van Raam App pagina.

Daarnaast zijn er nog vele andere opties die de Fun2Go compleet kunnen maken. Deze vind je in de configurator