FIETSEN ZO INDIVIDUEEL ALS JIJ

Wij vinden dat je fiets zich aan jou moet aanpassen - niet andersom. Naast de individuele smaak en het gewenste toepassingsgebied, moet het ook worden afgestemd op jouw persoonlijke lichaamsbouw en je fysieke vereisten.

MODELSERIES

Elk van de modelseries staat voor specifieke doeleinden. Om te helpen een basismodel te kiezen, vind je hier de belangrijkste kenmerken van de fietscategorieën.

ALLROUND

Als je op zoek bent naar een metgezel voor elke dag, ben je hier aan het juiste adres. Onze allround fietsen worden gekenmerkt door hun ongelooflijke veelzijdigheid. Niet voor niets biedt deze categorie de meeste configuratiemogelijkheden om de flexibiliteit te vergroten en de fiets verder uit te rusten volgens je wensen. Een allrounder wordt meestal geleverd met een verstelbare stuurpen met ergonomisch licht gebogen stuur, een volledig verlichtingssysteem, een verende voorvork, een bagagedrager en smalle tot middelbrede banden, zodat u goed bent uitgerust voor elk aspect van het dagelijks leven.

SUV

Deze categorie, bekend uit de automobielindustrie, kan wonderwel worden toegepast op fietsen. Het sportieve stuur van de SUV-fiets met vlakke stuurpen creëert een toergerichte zithouding. De rijstabiliteit en het rijcomfort worden verder verbeterd door bredere banden. Met deze fietsen kun je ook buiten de normale wegen en fietspaden toeren.

FULLY TOUR

De trekkingfiets is verder verbeterd: de Fully Tour-modellen zijn voorzien van achtervering die het comfort aanzienlijk verhoogt. Dit betekent dat je elke tocht aankunt en onverharde wegen met gemak de baas kunt. De Fullys bieden een uitrusting die geschikt is voor dagelijks gebruik, zoals het lichtsysteem, de zijstandaard of de spatborden, en verschillen dus van mountainbikes, omdat fietsen uit deze categorie ook in het dagelijks gebruik volledig kunnen overtuigen.

COMPACT

Compacte fietsen bieden gewoon meer flexibiliteit op de weg: de beperkte ruimte optimaal benutten op de camping, snel de trein halen, in het woon-werkverkeer of genieten van het volle Bosch-vermogen op tournee - de compacte KEB-modellen hebben voordelen die voor de hand liggen. Door hun ontwerp kunnen ze ruimtebesparend worden opgeborgen en bijna overal mee naartoe worden genomen, terwijl ze tegelijkertijd een volledige rijervaring zonder beperkingen bieden. De uitrusting van het basismodel is al ontworpen voor veel variabiliteit: De stuurpen en het zadel kunnen zonder gereedschap op uw eigen maat worden afgesteld, en met een bagagedrager en verlichting zijn ze ook echt geschikt voor dagelijks gebruik. Opklapbare pedalen zijn als optie verkrijgbaar om de rijkwaliteiten af te ronden.

URBAN MOBILITY

De wielen van deze categorie kenmerken zich door het feit dat ze jou in het dagelijks leven optimaal door de stad begeleiden. Ongeacht of het gaat om de Speed 4Five voor woon-werkverkeer met 45 km/uur of zijn tegenhanger Tour 2Five als klassieke pedelec met 25 km/uur, de 6TY als bijzonder elegante, lichte urban cruiser of de FR8 die jou als individuele cargo-bike tijdens het transport ondersteunt.


COMFORT

Met hun lage instap zijn ze bijzonder comfortabel: de Comfort fietsen maken gebruik van de accu die op de bagagedrager is geplaatst om het opstappen nog gemakkelijker te maken. De combinatie stuur/stuurpen zorgt ervoor dat u meer rechtop en dus comfortabeler zit. Zelfs langere tochten zijn comfortabel.


Bekijk hieronder de hele collectie of kijk voor meer informatie op de website van Velo de Ville.