Bij Fietstechniek 't Mannetje vind je niet de normale fietsmerken die een reguliere tweewielerwinkel heeft. Wel zul je zeer hoogwaardige kwaltieitsfietsen aantreffen van o.a. Nederlandse, Duitse en Deense fabrikanten. Veel van deze fietsen zijn geheel zelf samen te stellen.

Om te beginnen hebben wij natuurlijk onze eigen fietst! De Rover rolstoelbakfiets. Dit is een fiets die wij zelf ontwikkeld hebben en bouwen in onze eigen fabriek. Met een super hoog gebruikersgemak is de Rover geschikt om zowel kinderen als volwassenen in een rolstoel te kunnen vervoeren. Ook is de Rover zeer geschikt voor kinderwagens. Door het extra bankje in de bak is er nog genoeg ruimte om 2 kinder extra mee te nemen.

Bekijk hier alles over De Rover rolstoelbakfietsAls één van de grootste Hase Bikes dealer leveren wij dit prachtige merk. Hase Bikes heeft Duitste kwaliteits producten: van driewiel ligfietsen tot en met tandems. Uitermate geschikte fietsen voor mensen met een beperking, maar ook zeer fijne tourfietsen!

Bekijk hier alles over Hase Bikes 

Bij Huka staat mobiliteit, zelfstandigheid en vrijheid hoog in het vaandel. Al meer dan 40 jaar produceren zij fietsen voor mensen met een beperking. Deze fietsen zijn ideaal voor het dagelijks gebruik en zorgen er voor dat voor iedereen fietsen mogelijk is.

Bekijk hier alles over Huka Bikes


Azor bike is je beste keus, omdat je de fiets zelf kunt samenstellen. Hierdoor krijg je een fiets die speciaal voor jouiw gemaakt word en betaald je niet voor zaken die je niet wilt. Door het gebruik van alleen de beste materialen en onderdelen loopt iedere Azor Bike lekker licht en zijn ze zeer betrouwbaar. Hierdoor heb je nog jarenlang zorgeloos fietsplezier.

Bekijk hier alles over AzorMet Velo de Ville pas je de fietsen naar jouw eigen zin aan, zodat de fiets net zo individueel is als je eigen persoonlijkheid. Daarom worden alle fietsen voor jouw persoonlijk geconfigureerd. Je kiest je lievelingskleur, het passende frame en vele andere componenten, zodat de fiets precies naar je eigen wensen en behoeftes samengesteld wordt. Met Velo de Ville krijgt je een fiets op maat die op jouw doelen en individuele smaak afgestemd is.

Bekijk hier alles over Velo de Ville

Sinds dag één heeft Brik Bikes fietsen gebouwd zonder kettingen. Door gebruik van een cardanaandrijving of een Carbon Drive riemaandrijving heb je hierdoor een zeer onderhoudsarme fiets. Geen vet of olie nodig en een erg stille rit. Brik Bikes zijn ideale stadfietsen.


Bekijk hier alles over Brik Bikes

Wie op zoek is naar een degelijke bakfiets kan maar op 1 plek kijken. Bakfiets.nl heeft diversen bakfietsen voor meeredere doeleinde. Zowel 2 wielers als 3 wielers. Deze zijn inzetbaar voor kindervervoer, maar ook zeer geschikt voor bezorging of verrijden van zware opjecten.

Bekijk hier alles over Bakfiets.nl

Larry vs Harry bouwt sinds 2008 de Bullitt, een sportieve aluminium transportfiets die niet alleen licht, wendbaar en compact, maar ook erg sterk is. Het laadplateau is onderdeel van het stijve frame, in tegenstelling tot veel andere bakfietsen waar dit los op het frame geschroefd wordt. Mede hierdoor is het laadvermogen 180 Kg, de fiets zelf weegt met 8 versnellingen 22,3 Kg, de lichtste Bullitt ooit gebouwd weegt 15,3 Kg!

Bekijk hier alles over Larry vs HarryVan Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Bekijk hier alles over Van Raam

Aanbiedingen en Sale

Kijk snel welke nieuwe fietsen er in de aanbieding zijn!

Tour/sportfietsen

Fietsen voor een heerlijke tourtocht, vakantie of dagelijks gebruik.

Bakfietsen

Bij ´t Mannetje vind je voor elk doel de beste bakfiets. 

Elektrische fietsen

't Mannetje biedt een ruime keuze in elektrische fietsen. Wij voeren onder andere de merken Velo de Ville en Azor. 

Stadsfietsen

't Mannetje levert stadsfietsen van de merken Azor en Velo de Ville.