Bij Fietstechniek 't Mannetje vindt U niet de "geijkte" fietsmerken die een "reguliere" tweewielerwinkel heeft. Wel zult u zeer hoogwaardige kwaltieitsfietsen aantreffen van o.a. Nederlandse, Duitse en Deense fabrikanten. Veel van deze fietsen zijn geheel zelf samen te stellen.

Hase Bikes:                  Website Hase Bikes

Het Duitse kwaliteitsmerk van driewiel ligfietsen en tandems. Uitermate geschikte fietsen voor mensen met een beperking.


Huka:                   Website van Huka

vanuit Oldenzaal ontwikkelen en produceren we al meer dan 40 jaar fietsen die het verschil maken in de wereld van de berijders.

Jullie mobiliteit, zelfstandigheid en vrijheid is onze passie. Met een betrokken team leveren we een brede collectie innovatieve fietsen en andere vervoersmiddelen naar Dutch design. In eigen land en ver daarbuiten. Zo zijn we vertegenwoordigd in onder meer Amerika, Zweden, Noorwegen, België en Duitsland. Onze focus ligt niet op het leveren van producten voor mensen met een beperking, maar op het leveren van oplossingen die je mobiel houden. Onze fietsen kunnen gebruikt worden door iedereen. Onbeperkt. Als je hem mooi vindt en hij biedt je de functionaliteit die je zoekt, dan past een Huka bij je. Ons team werkt met zichtbaar plezier samen aan (nieuwe) oplossingen. Daar gaan we elke dag voor. Onbeperkt. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Zo gemakkelijk mogelijk.

Het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken, dat is wat ons iedere dag bezighoudt. Al meer dan 40 jaar. Hierin gaan we heel ver. Huka staat bekend om haar hoge service en vergaande betrokkenheid. Hebben we het idee dat een fiets nog beter kan? Dan werken we aan een oplossing. Zo snel en goed mogelijk. We zitten vol innovatieve ambities en vernieuwen con-ti-nu. We kijken naar individuele berijders en hun behoeften en willen daar zo goed mogelijk bij aansluiten. Uiteraard met de vereiste functionaliteit, maar ook met het Dutch design en Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

Azor:                            Website Azor

Azor bike is uw beste keus omdat u de fiets zelf kunt samenstellen, hierdoor krijgt u de fiets die speciaal voor u gemaakt wordt en betaald u niet voor zaken die u niet wilt. Door het gebruik van alleen de beste materialen en onderdelen loopt iedere Azor Bike lekker licht en zijn ze zeer betrouwbaar. Hierdoor heeft u nog jarenlang zorgeloos fietsplezier.

Velo de Ville:               Website Velo de Ville 

Met Velo de Ville past u de fietsen naar uw eigen zin aan, zodat de fiets net zo individueel is als uw eigen persoonlijkheid. Daarom worden al onze fietsen voor u persoonlijk geconfigureerd. U kiest uw lievelingskleur, het passende frame alsook vele andere componenten, zodat de fiets precies naar uw eigen wensen en behoeftes samengesteld wordt. Met Velo de Ville krijgt u een fiets op maat die op uw doelen en individuele smaak afgestemd is.

Larry vs Harry:            Website Larry vs Harry

Larry vs Harry bouwt sinds 2008 de Bullitt, een sportieve aluminium transportfiets die niet alleen licht, wendbaar en compact, maar ook erg sterk is. Het laadplateau is onderdeel van het stijve frame, in tegenstelling tot veel andere bakfietsen waar dit los op het frame geschroefd wordt. Mede hierdoor is het laadvermogen 180 Kg, de fiets zelf weegt met 8 versnellingen 22,3 Kg, de lichtste Bullitt ooit gebouwd weegt 15,3 Kg!

van Raam:                   Website van Raam

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Aanbiedingen en Sale

Kijk snel welke nieuwe fietsen er in de aanbieding zijn!

Tour/sportfietsen

Fietsen voor een heerlijke tourtocht, vakantie of dagelijks gebruik.

Bakfietsen

Bij ´t Mannetje vind je voor elk doel de beste bakfiets. 

Elektrische fietsen

't Mannetje biedt een ruime keuze in elektrische fietsen. Wij voeren onder andere de merken Velo de Ville en Azor. 

Stadsfietsen

't Mannetje levert stadsfietsen van de merken Azor en Velo de Ville.