Bij Fietstechniek 't Mannetje vindt U niet de "geijkte" fietsmerken die een "reguliere" tweewielerwinkel heeft. Wel zult u zeer hoogwaardige kwaltieitsfietsen aantreffen van o.a. Nederlandse, Duitse Franse en Deense fabrikanten. Veel van deze fietsen zijn geheel zelf samen te stellen.

Hase Bikes:                  Website Hase Bikes

Het Duitste kwaliteitsmerk van driewiel ligfietsen en tandems. Uitermate geschikte fietsen voor mensen met een beperking.

Azor:                            Website Azor


Azor bike is uw beste keus omdat u de fiets zelf kunt samenstellen, hierdoor krijgt u de fiets die speciaal voor u gemaakt wordt en betaald u niet voor zaken die u niet wilt. Door het gebruik van alleen de beste materialen en onderdelen loopt iedere Azor Bike lekker licht en zijn ze zeer betrouwbaar. Hierdoor heeft u nog jarenlang zorgeloos fietsplezier.

Velo de Ville:               Website Velo de Ville 

Met Velo de Ville past u de fietsen naar uw eigen zin aan, zodat de fiets net zo individueel is als uw eigen persoonlijkheid. Daarom worden al onze fietsen voor u persoonlijk geconfigureerd. U kiest uw lievelingskleur, het passende frame alsook vele andere componenten, zodat de fiets precies naar uw eigen wensen en behoeftes samengesteld wordt. Met Velo de Ville krijgt u een fiets op maat die op uw doelen en individuele smaak afgestemd is.

Larry vs Harry:            Website Larry vs Harry

Larry vs Harry bouwt sinds 2008 de Bullitt, een sportieve aluminium transportfiets die niet alleen licht, wendbaar en compact, maar ook erg sterk is. Het laadplateau is onderdeel van het stijve frame, in tegenstelling tot veel andere bakfietsen waar dit los op het frame geschroefd wordt. Mede hierdoor is het laadvermogen 180 Kg, de fiets zelf weegt met 8 versnellingen 22,3 Kg, de lichtste Bullitt ooit gebouwd weegt 15,3 Kg!